Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bánovics Cardio-Prevent Kft.-Tárnok
Cím: 2461 Tárnok, Géza u. 15.Email: drbanovics@gmail.com
Web: www.banovics-arteriograf.5mp.euTelefon: 06-20-914-4353, 0630 664 0157

Bevezető

Törödjön időben egészségével! A szívinfarkrus MEGELŐZHETŐ arteriográf szürővizsgálattal. Csak egy vérnyomásmérés és ellenőrizheti az artériák állapotát! Stroke (szélütés), érelmeszesedés, szívinfarktus,magas vérnyomás esetében is. CSOPORTOKNAK KEDVEZMÉNY!! 15 fő esetén helyszíni vizsgálat!!! (25 fő felett országos)!!!!

Bemutatkozás

Az arteriográf egy új orvosi diagnosztikai eszköz, amelyet dr. Illyés Miklós orvos talált fel, és szabadalmaztatott a Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Programok keretében. A készülék kifejlesztésében részt vett a Magyar Tudományos Akadémia, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem és a Szent Imre kórház.
Az ar­te­ri­o­gráfot először 2004 áprilisában mutatták be egy magyar, majd egy luxembourgi gyó­gyá­sza­ti szakkiállításon.
Működési elv : A mérés alapja az a törvényszerűség, hogy a szív összehúzódásakor az aortában keletkező első pulzushullám visszaverődik az aorta kétfelé válásának magasságából (bifurcatio), így a szisztolé ideje alatt egy jól észlelhető második hullám jelenik meg. E második (visszavert) hullám az aorta rugalmasságától függő idő elteltével és a perifériás erek tónusától függő amplitúdóval rárakódik az első (kezdeti) hullámra. Ennek alapján – ismerve a reflexiós időt, valamint a szegycsont és a szeméremcsont felső széle közötti távolságot – kiszámítható a pulzushullám terjedési sebessége az aortában.
A vizsgálat 10-15 percet tart, és teljesen fájdalmatlan. A készülék leginkább a vérnyomásmérőre hasonlít, ugyanúgy kell felhelyezni a felkarra, mint az utóbbit, de új elvek alapján működik. A pontosság érdekében 3-4 mérést szoktak végezni, amelyeket egy számítógépes program értékel.
A mérés alapján meg lehet állapítani, hogy milyen mértékű érelmeszesedés alakult ki a páciensnél. A feltaláló szerint az ar­te­ri­ográf már akkor megállapítja az érelmeszesedés kialakulását, ami­kor a páciensnek még egyáltalán nincs panasza. Épp ezért javasolja a készülék alkalmazását szűrővizsgálatok végzésére.

Keresőszavak

ARTERIOGRAF-os vizsgálat, belgyógyászat, mágnesterápia és aztrológia


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0