Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vasas-Pasarét Kft.-Budapest
Cím: 1026 Budapest, Pasarét út 11-13.Email: pasaret@pasaretsportcentrum.hu
Web: http://pasaretsport.huTelefon: (1)212-5246
Fax: (1)801-0029

Bemutatkozás

Magyarországon először a Vasas SC-vel karöltve az MKB-Eurolesing kapta meg egy sporttelep üzemeltetési jogát.
Buda két világháború közt kiépült villanegyedében, gyönyörű helyen található területen alakították ki a Budapesti Budai Tornaegylet sporttelepét. A volt BBTE sportszékház tervezője Koromzai Vilmos. A klubház a két világháború között, a teniszcsarnok 1960-ban épült. A műemléki védelem alatt álló Vasas SC sporttelepén 2005 februárjában kezdődtek a felújítási munkálatok.
Az előzetes terveknek megfelelően az első ütemben tervezett munkák, mint a tornaterem, a kondi és az aerobic terem felújítása, a teniszpályák villanyvilágítással történő újjáépítése, a szintén világítással felszerelt műfüves, rekortán és streetball pálya építése befejeződött.
Ezen felül masszázshelyiség, és kávézó áll vendégeink rendelkezésére.
A 400 m2 alapterületű fitnesztermünkben felkészült aerobikoktatók, teremedzők várják a mozogni, erősödni, szépülni vágyókat. A Life Fitness edzőgépek nagy precizitással kialakított mozgáspályát és személyre szabható beállítást biztosítanak, minden korosztály számára kiváló minőségű és biz-tonságos edzést garantálva. Mindezt a nélkülözhetetlen, régóta ránk jellemző baráti, családias hangulatban.
Természetesen a szabadidősport mellett a gyermekeknek és az utánpótlásnak szeretnénk színvonalas sportolási lehetőséget nyújtani.
A Vasas Pasarét Női és Férfi Kosárlabda Szakosztálya az MKOSZ első akkreditált kosárlabda akadémiája. Évek óta Sportcentrumunkban tartjuk többek között az U14-es, nemzetközi Intesa Labdarúgó Kupát.
Jó sportolást kíván a Vasas Pasaréti Sportcentrum vezetősége!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0